Jungheinrich Svenska AB

Vill du bli en del av vårt framgångsteam?

Vi är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagerlösningar. Vi tillverkar fler än
125 000 truckar varje år!

Jungheinrich Svenska AB är hel - ägt av det tyska moder bolaget och har 185 medarbetare. Huvudkontoret är placerat strax norr om Malmö. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.
Vi leder utvecklingen för våra kunder och för industrin i stort.

Hållbarhet
Vi tar ansvar för vår miljö. Till detta hör medveten hushållning med resurser och utveckling av energi-snåla produkter.
Vi lägger stor vikt vid att våra produkter ska vara miljövänliga under hela sin livscykel. Råvaror och energi används sparsamt och återvinningsmaterial återförs till materialkretsloppet.

Framtidens teknik
Litiumjondrift
Vi har utvecklat litiumjonbatterier som till och med kan driva stora motviktstruckar.

Automation
Automatisering är en allt mer växande effektivisering. Personalen får mer utvecklande uppgifter och låter de förarlösa truckar utföra de slentrianmässiga!

Engagerande team
Hos oss arbetar dagens och framtidens experter på intra-logistik. Förutom våra produkter är vår personal den största tillgången. Oavsett om du är säljare, tekniker eller ledare så kan vi erbjuda ett engagerat team som satsar på din framgång. Vi satsar mycket på utbildning och vidareutveckling. Så vill du visa vad du kan – kom och gör det med oss!