Jungheinrich Svenska AB

Vi leder utvecklingen inom intralogistik globalt
Anslut dig till vårt härliga team!

Vi är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagerlösningar. Vi tillverkar fler än 160 000 truckar globalt varje år!

Engagerade team
Hos oss arbetar dagens och framtidens experter på intralogistik. Förutom våra produkter är vår personal den största tillgången. Oavsett om du är säljare, tekniker eller ledare så kan vi erbjuda ett engagerat team som satsar på din framgång. Vi satsar mycket på ­utbildning och vidareutveckling. Så vill du visa vad du kan – kom och gör det med oss!

Om oss
Jungheinrich Svenska AB är hel­ägt av tyska moder­bolaget och har ca. 200 medar­betare. Verksamheten består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truck­service och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. Vi leder utvecklingen för våra kunder och för industrin i stort.

Hållbarhet
Vi tar ansvar för vår miljö. Till detta hör medveten hushållning med resurser och utveckling av energisnåla produkter.

Vi lägger stor vikt vid att våra produkter ska vara miljövänliga under hela sin livscykel. Råvaror och energi används sparsamt och återvinningsmaterial återförs till materialkretsloppet.

Framtidens teknik
Litiumjondrift
Vi har utvecklat litiumjonbatterier som till och med kan driva stora motviktstruckar.

Automation
Automatisering är en allt mer växande effektivisering. Personalen får mer utvecklande uppgifter och låter de förarlösa truckarna utföra de slentrianmässiga.