ProfilGruppen Extrusions AB

Vi söker framtidens profiler på resan mot #nextlevel!

ProfilGruppen jobbar med framtidens material, aluminium. Vi växer och söker därför nya medarbetare inför framtiden. Strävar du efter personlig utveckling och vill växa som individ och i din yrkesroll? Tycker du det är viktigt med miljö och hållbarhet? Är du nyfiken på teknik? Om svaret är ja på dessa frågor kan du vara en framtida profil hos oss!

ProfilGruppen är en helhetsleverantör av kundanpassade profiler och komponenter i aluminium. Vi är idag cirka 500 medarbetare med huvudkontor i småländska Åseda. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå.

TEKNIK OCH MÄNNISKOR UTVECKLAS HÄR
Bolaget har växt kraftigt och fortsätter växa. För ett par år sedan startade vi upp produktionen i vår nya toppmoderna anläggning där vi investerat 300 miljoner. Vi investerar även regelbundet i nya maskiner och ny teknik för att fortsätta resan mot det vi kallar next level. Givetvis satsar vi inte bara på maskiner och teknik utan även på individen. ProfilGruppen har stolta medarbetare som gör sitt bästa varje dag. Medarbetarnas engagemang och teamkänsla är otroliga styrkor och en förklaring till den spännande resa vi nu gör. De flesta stannar länge inom företaget men många byter avdelning eller roll efterhand i takt med att individen utvecklas. För oss är det ett kvitto på att ProfilGruppen erbjuder goda möjligheter till både trivsel och karriär!

ALUMINIUM - FRAMTIDENS MATERIAL
Våra produkter är hållbara och energieffektiva tack vare aluminiumets återvinningsmöjligheter och långa livslängd. Det är en grön metall helt enkelt. Visst låter det bra? Dessutom är materialet lätt, starkt och leder värme. Våra aluminiumprofiler finns överallt. Till exempel i bussen du åker till skolan, i cykelstället, i salladsbaren eller i padelbanan du använder med dina kompisar. Det är just detta som gör det så intressant att jobba med aluminium. Bara din fantasi sätter gränser för var våra profiler hamnar. Det tycker vi är nice!