Region Stockholm

Se vad vi gör i vårt yrke här.

Vill du dela framtid med oss?

Region Stockholm är en verksamhet i ständig rörelse med ett livsviktigt uppdrag. Vi är en av Sveriges största arbetsgivare med nästan 46 000 medarbetare och ett hundratal olika yrken. De flesta jobbar inom hälso- och sjukvården som till exempel sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och barnmorskor, men här finns även samhällsplanerare, ingenjörer och jurister – alla lika viktiga.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du jobba med människor, utvecklas, jobba i team och ta ansvar. Vi tycker det är viktigt med meningsfulla arbetsuppgifter, att alla får växa och att våra arbetsplatser är trygga och inkluderande.
Tillsammans lär vi av varandra och skapar delaktighet.
Vi erbjuder dig ett meningsfullt jobb, engagerade och kunniga kollegor, trygg anställning och bra arbetsvillkor. Hos oss börjar din karriär redan första dagen.

Vad gör vi?
Vi ser till att alla invånare får den hälso- och sjukvård de behöver. Vi hjälper barn till världen, vi håller tänder friska, vi ser till att kollektivtrafiken fungerar och är klimat-smart. På sjukhusen möter du konst som en del i vården och i tunnelbanan hittar du världens längsta konstutställning.
Vi ansvarar för infrastrukturen i länet och siktar på att bli Europas attraktivaste storstadsregion. Vi jobbar målmedvetet för att minska klimatpåverkan. Vi jobbar med digitalisering, utveckling och finner nya lösningar.

Kom och dela framtid med oss!
Tillsammans tar vi Stockholm framåt.