Lövånger Elektronik AB, LEAB

Hej ungdom! Visst vill du jobba med roliga, varierande arbetsuppgifter? På en arbetsplats med bra villkor, arbetsklimat, trevliga kamrater och chefer som lyssnar och stöttar? Och önskar ett jobb där du kan utvecklas och kanske en dag avancera? Då kan du tänka dig att jobba på LEAB group!

Det är inte vanligt att man som ungdom planerar att jobba inom tillverkningsindustrin och knappast har man väl haft en tanke på att jobba inom just elektronikbranschen, men vi lovar, det är jättekul! På vår arbetsplats har vi börjat se en förändring, det kanske beror på generationsskifte, de som jobbat hos oss har jobbat väldigt länge! Det är så det kan bli när du sätter din fot hos oss, att du trivs och blir kvar länge.

På LEAB group tillverkar vi elektronikprodukter efter kunders ritningar och deras krav. Mestadels industrielektronik som ska klara av extrema påfrestningar, till exempel ska en av våra produkter överleva på en järnväg i 30 år, en järnväg som utsätts för värme, kyla, fukt och vibrationer, det krävs en hel del men det är inte så avancerat som det låter, har du till exempel valt en teknisk utbildning så kommer du inte ha några problem att jobba hos oss, vi utbildar även en del på plats då de standarder vi är certifierade mot kräver det. Hos oss är personligheten viktigaste egenskapen och att du kan samarbeta och är lojal mot oss som arbetsgivare.

De som jobbar hos oss är kollektivanställda montörer, maskinoperatörer, provare, lager-/logistikpersonal och mekaniker på verkstad, hos oss jobbar även tjänstemän inom planering, teknik, marknad, sälj och ekonomi. Många gånger rekryterar vi internt därför har man chansen att avancera till andra arbetsuppgifter.

I Lövånger finns vi sedan snart 50 år tillbaka, men vi har även fabriker i Uppsala, Fagersta, Göteborg och Tallinn i Estland.

KONTAKTA OSS GÄRNA för mer info! Kika in på vår hemsida och följ oss på LinkedIn.