Region Blekinge

Varför välja Region Blekinge?

Region Blekinge erbjuder över 150 olika framtidsyrken med meningsfulla och intressanta arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling – från kurator, kock och apotekare till it-strateg, teletekniker och sjuksköterska.

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Vårt arbete präglas av stark sammanhållning,engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas.

GODA MÖJLIGHETER FÖR DIG SOM SÖKER JOBB
Framtiden är ljus för dig som väljer ett jobb inom Region Blekinge. Om några år kommer var tredje person som i dag jobbar hos oss att ha fyllt 65 år. Samtidigt går den tekniska utvecklingen framåt och nya yrken växer fram. Det betyder att vi har behov av många nya medarbetare inom en snar framtid.

TRYGGHET OCH UTVECKLING
Vi vill att du ska lära känna vår organisation och att du ska vara trygg i din yrkesroll. Därför är vi noga med att du får en bra introduktion. Det är också viktigt för oss att ha kunniga och engagerade chefer som ser medarbetarna som sina främsta resurser. Vill du göra karriär finns här många möjligheter till vidareutveckling.

FERIEJOBB
Under sommaren har du som är mellan 17–19 år chansen att prova på hur det är att jobba inom Region Blekinge. Du får då jobba inom någon av våra verksamheter under några veckor. De flesta platserna finns inom sjukvården men vi kan även erbjuda feriejobb inom städ, administration, förrådsarbete, restaurang, trädgårdsarbete, psykiatri och tandvård.