Infranord

Framtidssäkrade möjligheter till jobb och utveckling

Det genomförs stora satsningar på järnvägen framöver och därför söker vi dig som vill ha en utmanande och utvecklande framtid i en bransch där det behövs fler som ser till att den samhällsbärande infrastrukturen fungerar. På Infranord finns många spår att välja mellan vare sig ditt intresse främst rör teknik, innovation eller affärer.

Vi skapar hållbar infrastruktur för kommande generationer

Vi är Sveriges ledande järnvägsentreprenör och en betydande och växande aktör i Norge. Vi skapar hållbar infrastruktur som gynnar samhället idag och finns kvar för kommande generationer. Hos oss är du med och bygger morgondagens järnväg.

Vår storlek och bredd skapar fler möjligheter för dig

Våra omkring 1 700 medarbetare är verksamma på över 70 orter vilket möjliggör arbete på ett flertal olika platser runtom i Sverige och Norge. De flesta av våra medarbetare är verksamma inom vår produktion och levererar tjänster inom ban-, el-, signal-, tele-, kraft- och mätteknik. Vi har också en egen maskinflotta med tunga fordon, tillverkar järnvägstekniska komponenter och andra specialistområden som bidrar till att stärka infrastrukturen.

Med erfarenhet och ny kunskap bygger vi spåret till framtiden

Hos oss blir du del av ett sammansvetsat lag där du som ny får stöttning av mer erfarna kollegor samtidigt som du uppmuntras komma med nya idéer och perspektiv. Organisationen präglas av en stark säkerhetskultur, hög teknisk kompetens och stor kunskap om järnvägen. Du erbjuds omväxlande arbetsuppgifter tillsammans med trevliga kollegor samtidigt som du får tillbringa mycket tid utomhus i varierad miljö.

Läs mer om oss och våra karriärmöjligheter på infranord.se.

Om du söker utmaningar, vill utveckla och utvecklas samt drivs av hårt arbete så har vi jobben för dig!