Konecranes AB

Vill du ha ett fritt jobb och gillar att lösa problem?

Då kanske Kranbranschen är något för dig. Konecranes är ett världsledande företag inom lyftverksamheter. Vi tillverkar, säljer och servar traverskranar och många andra typer av lyftutrustningar. Säkerhet är alltid nummer ett för oss och vi kompromissar aldrig med säkerheten på vår arbetsplats.

Vi har många olika kunder inom många olika branscher, verkstads- och processindustrier, skeppsvarv, hamnar och terminaler.

På Konecranes tror vi på att den bästa kundupplevelsen skapas av våra anställda, som erbjuder våra kunder lyftutrustning och service. Vi gör allt med passion och drivkraft. Detta gör Konecranes till en unik arbetsplats.

Det finns många olika roller
På KONECRANES finns många olika yrkesroller. Servicetekniker, Säljare, Ingenjörer, Ekonomer, HR, IT. Många som jobbar hos oss går vidare i karriären inom KONECRANES och får möjlighet att prova nya roller. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi satsar mycket på internutbildningar och karriärutveckling.

Vi finns i hela Sverige
Mycket av vårt arbete görs digitalt, och bedrivs hemifrån och ute hos kund. Vi finns i hela Sverige, från Kiruna till Malmö. Men vi finns också i hela världen. Konecranes är ett internationellt företag med verksamhet i över 50 länder.

Mångfald, delaktighet och samhörighet
Vi vill vara ledande i branschen när det gäller mångfald och vara ett företag som är känt för att sätta mångfald, delaktighet och samhörighet i centrum för en bra arbetsplats.

På KONECRANES är alla välkomna och vårt motto är:
Be yourself at KONECRANES