Region Örebro län

Framtidens lagspelare

Vi behöver dig!

Hos oss finns många av Sveriges viktigaste jobb där du kan göra skillnad på riktigt. Vi räddar liv, lagar tänder, värnar om vår miljö, skjutsar barn till skolan och vuxna till jobbet, utvecklar företagsklimatet, tolkar vid viktiga möten, gör natur och kultur tillgänglig. Och mycket annat.

Hos oss finns över 250 olika yrkesinriktningar på arbetsplatser över hela länet. Många jobbar med hälso- och sjukvård, andra med till exempel administration, ekonomi, forskning, juridik, IT, energi, miljö, kommunikation eller samhällsplanering. Spännande och utvecklande jobb. Och viktiga! För alla som bor och verkar i vårt län.

Utbilda dig och kom till oss
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare. Här jobbar du tillsammans med 10 000 engagerade kollegor för att göra Örebro län till en plats där det är bra att växa upp, studera och arbeta.

De flesta som jobbar hos oss har utbildningar från högskola eller universitet, men det finns även jobb för dig med gymnasial yrkesutbildning; till exempel som undersköterska, vaktmästare, kökspersonal eller lokalvårdare.

Följ oss på Facebook och Instagram för att veta mer om hur det är att jobba hos oss. Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Läs mer om vilka jobb som finns hos oss och gör yrkestestet på regionorebrolan.se/yrkesguide