Rimaster Group

Utvecklas med Rimaster

Vi säljer helhetslösningar för elsystem och hytter för specialfordon och industriella system, där vi gör allt från utveckling till serieleverans av kompletta system. Vi fokuserar på kunder som är globalt verksamma systemtillverkare inom segmenten specialfordon och industriella system. T ex sitter våra elsystem och kablage i truckar, skogs- och gruvmaskiner.

VI DRIVS AV UTVECKLING
Vad vill vi? Vad vill våra kunder? Vad innebär utveckling? Hur vi tar oss an dagens och morgondagens utmaningar är en fråga om perspektiv. Vår roll är att med rätt fokus, erfarenhet och kompetens, kunna se möjligheterna, även i det som verkar svårt och inse att varje projekt är en chans att skapa, förstå och växa - för alla inblandade. Det är vad som driver oss varje dag. Det är vad som hjälper våra kunder att omsätta sina ambitioner, och det är vad som gör våra lösningar banbrytande på en global marknad.

För oss är enkelhet ett nyckelbegrepp. Vi är snabba och okomplicerade med en djupgående förståelse för våra kunders utmaningar vilket ger oss flexibilitet och att hela tiden utvecklas.

VÅR VISION
Vår vision är att vara en innovativ partner som skapar närhet och enkelhet för våra kunder i en global, utvecklande industri.