Rimaster Group

Rimaster vill utvecklas och växa tillsammans med dig!

VI DRIVS AV UTVECKLING
Ända sedan starten för ca 40 år sedan har Rimaster varit ett starkt entreprenörsdrivet familjeföretag, där såväl stora som små idéer blir verklighet. Hos oss får du vara med i vår utvecklingsresa, där vi hela tiden vill förbättra och utveckla, både våra produkter, våra processer och våra medarbetare. Hos oss blir du en viktig del i Rimasters fortsatta tillväxt och framgång. Vårt arbete baseras på våra värderingar som är:

  • Samarbete för utveckling
  • Teamkänsla och respekt
  • Lösningsorientering
  • Professionalism

ATT ARBETA HOS OSS
Hos oss har du möjlighet att arbeta med olika uppgifter inom produktion och logistik, såsom finmontering i avancerade elektriska system till stora lasermaskiner, svets och lagerhantering. Våra produkter finns i allt från stora gruvmaskiner på över 50 ton till din grannes elbilsladdare.

Du som är praktiskt lagd och gillar att få tekniska och elektriska saker att fungera kommer att trivas och utvecklas hos oss. Har du dessutom en teknisk utbildning så är det en merit.
Vi har också roller inom inköp, produktionsteknik och planering, sälj, kvalitet, HR, IT och ekonomi.

VÅR VISION
Vår vision är att vara en innovativ partner som skapar närhet och enkelhet för våra kunder i en global, utvecklande industri. I vårt arbete fokuserar vi alltid på de tre nyckelorden som utgör basen för vår vision:

Enkelhet
Vi erbjuder flexibla och anpassningsbara lösningar som möter våra kunders behov, och som är baserade på stabila processer och väletablerade affärsmodeller.

Närhet
Vi strävar efter nära samarbeten med våra kunder. Vi erbjuder en fast kontaktperson och håller en nära dialog för att förstå våra kunders behov, och vi håller regelbundna strategimöten för att främja långsiktiga relationer.

Global
Vi följer våra kunder under deras globala utveckling. Vi är en systemleverantör som kan överföra processer och produkter, och vi stödjer lokal utveckling.