Graphic Packaging International

We package life’s everyday moments for a renewable future

Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag och våra 24,000 medarbetare på 130 platser världen över hjälper kunderna genom att skapa de bästa förpackningslösningarna för olika produkter och marknader. Vi ger mervärde för våra kunder genom ett brett miljöanpassat produktsortiment och specialiserad kunskap inom kartong-baserade och flexibla förpackningar.

Snygga och smarta förpackningar
Vi utvecklar och säljer förpackningslösningar som används inom många olika segment, till exempel inom livsmedels- och sjukvårdsbranschen. Våra förpackningar används till att packa produkter som ställer höga krav på både utseende, funktion och kvalitet. En chokladförpackning ska locka till köp i taxfree-butikerna, en förpackning för barnmat måste vara säker för även de känsligaste små bebisarna och hamburgerförpackningen måste vara enkel att använda under lunchruschen i snabbrestaurangen.

Bra på kundsamarbete
Vi vill att våra kunder ska välja oss som leverantör för att de tycker att vi är bäst på innovation, kvalitet och service. Vi vill samarbeta med kunderna länge, utveckla miljöanpassade och kreativa förpackningar och utmana framtidens förpackningsbransch. Bland våra kunder återfinns många välkända varumärken, som till exempel McDonald’s, Arla, Zoégas, Lantmännen, Danone, Paulig och Mölnlycke för att nämna några.

Vi har kul på jobbet

Vi är övertygade om att medarbetare som trivs med sitt arbete också bidrar mer till företagets utveckling och framgång. Tillfredsställda och engagerade medarbetare är alltså bra för våra kunder och vår verksamhet i sin helhet!

Hos oss jobbar bl.a. högskole-, process- och civilingenjörer, marknadsekonomer och tekniker.

Under sommarmånaderna anställer vi ca 70 sommarjobbare varje år. Då söker vi främst blivande process-ingenjörer, kemister och tekniskt kunnig personal.

Hos oss får du jobba med många olika saker samtidigt som du får vara med och påverka och utvecklas med ett växande globalt företag!