Flextrus AB

FUN @ WORK

Vi på Flextrus är ledande i Europa på att utveckla och tillverka förpackningsmaterial. Våra material används för att packa livsmedel, läkemedel och annat som kräver lite mer – både i Sverige och resten av Europa.

NÄRA VÅRA KUNDER MED STOR KUNSKAP
Flextrus har valt att satsa på produktion i Sverige och England inom teknik som vi är riktigt bra på. Vi bryr oss lite extra om våra kunder och samarbetar nära dem för att dela med oss av vår stora förpackningskunskap och utveckla nya förpackningar tillsammans. Vi vill vara det naturliga valet, och då menar vi både det självklara och det miljöanpassade valet, för våra kunder.

FÖRPACKNINGAR I DIN VARDAG
Vi tillverkar förpackningsmaterial i våra extruderings-, laminerings- och tryckmaskiner dygnet runt, sju dagar i veckan. Varje år levererar vi mer än 210 miljoner kvadratmeter material som används till att packa t.ex. ost, kött, sås- och soppulver, nötter, godis och läkemedel i. Förpackningar gjorda av våra material finns i de flesta mataffärer och du har säkert ett antal hemma.

HÖG KVALITET OCH SÄKERHET
Kvalitet och säkerhet är viktigt för oss alla på Flextrus. Våra produkter ska ha bäst kvalitet och vi strävar efter ha en så säker och trevlig arbetsmiljö som det går.

VI HAR KUL PÅ JOBBET
Vi är 320 engagerade medarbetare i Lund, Helsingborg, Halmstad och Storbritannien. Vi är bl.a. högskole-, process- och civilingenjörer, marknadsekonomer och administratörer. Under sommar månaderna anställer vi ca 70 sommarjobbare varje år. Då söker vi främst blivande processingenjörer, kemister och tekniskt kunnig personal. Hos oss för du jobba med många olika saker, vara med och påverka och utvecklas med ett lönsamt och växande företag.