Securitas Sverige AB

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Securitas hjälper människor att känna sig trygga i sin vardag. Som Sveriges största arbetsgivare i säkerhetsbranschen kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Som anställd hos oss tar du hand om människors säkerhet – medan Securitas tar hand om dig.

Hos oss arbetar 10 000 medarbetare och medelåldern är relativt låg. Många börjar arbeta hos oss direkt efter gymnasiet eller jobbar hos oss parallellt med studier på universitet eller högskola. Men flera medarbetare har också jobbat länge i företaget och gjort en fantastisk karriär. Den familjära stämningen och allvaret i det uppdrag vi förvaltar är några av anledningarna till att många jobbar här.

Att vara medarbetare på Securitas
Som medarbetare hos oss är du ansiktet utåt och ofta även ansikte utåt för våra kunder. I mer än 80 år har vi satt vår yrkesstolthet främst och den tar sig uttryck i våra värdeord ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet. Det betyder att du behöver vara pålitlig och ansvarsfull samtidigt som du är säkerhetsmedveten.

Vi erbjuder en rad olika yrken och tack vare vår breda verksamhet finns det många olika tjänster för dig att söka och utvecklas mot även när du jobbar hos oss.

Kompetensutveckling
Kompetensutveckling i form av utbildningar sker bland annat i vår egen interna utbildningsverksamhet och i den branschgemensamma utbildningsverksamheten BYA (Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd). Vi skräddarsyr utbildningsprogram för olika befattningar och utvecklar nya utbildningar som passar verksamhetens och kundernas krav, samt ger våra medarbetare den senaste kunskapen.

Bli en av oss
Vi söker ständigt medarbetare och du är varmt välkommen att söka dig till oss. Oavsett anledning till att du söker dig till oss så kommer du till ett företag som erbjuder spännande kunduppdrag, stimulerande arbetsuppgifter och som leder utvecklingen i branschen. Vi jobbar för att vara en arbetsgivare som du ska trivas hos.

Läs mer på securitasjobb.se