Moelven

Var trivs du bäst?

I det lilla företaget med 50 anställda eller i det stora med internationella kontakter? Hos oss kan du få både och.

Vi är omkring 3300 kollegor fördelat på 41 olika produktionsplatser i Sverige och Norge med försäljningskontor i flera andra länder.

Hos oss i Moelvenkoncernen finns en stor variation av arbetsuppgifter och goda möjligheter till att fortsätta utvecklas under hela arbetslivet. Det är avgörande för oss att våra medarbetare trivs och vill utvecklas.

Framtida jobbmöjligheter

Här kan du jobba med exempelvis ekonomi, att köpa in timmer från skogsägare, såga brädor, måla snygg väggpanel, impregnera altantrall, limma träbalkar, leda utvecklingsprojekt, sälja produkter, eller rita byggnader.

Maskintekniker och snickare

Vi jobbar med att digitalisera och automatisera det som går. Därför behöver vi fler med kompetens inom mekatronik, produktionsutveckling, maskinteknik, energiteknik och systemvetenskap. Men självklart behöver vi också kollegor som är mer praktiskt lagda som sågverksoperatörer, maskintekniker, snickare och underhållsmekaniker.

Student?

Som student finns det många olika ingångar till ett jobb inom koncernen. Till exempel Moelvens egna traineeprogram (moelven.se/trainee) och det skogliga aspirantprogrammet (moelven.se/aspirantprogram).

Läs om hur det är att jobba hos oss här: moelven.se/jobb