OSTP Sweden AB

EN ARBETSGIVARE MED FRAMTIDEN I FOKUS
OSTP – EN LEDANDE TILLVERKARE AV RÖR OCH RÖRDELAR

OSTP är i en spännande utvecklingsprocess där det traditionella yrkeskunnandet förenas med nya och digitala lösningar. Det finns många olika yrken hos oss och vägarna till våra tjänster kan se olika ut. Det finns flera utbildningar som passar och vi utbildar även internt hos oss. Vi har en egen digital lärplattform då vi tror på kontinuerlig, tillgänglig utveckling av både människor och av processer.

OSTP är ett företag i Örnsköldsvik som tillverkar rördelar i rostfritt stål och vi är en del av OSTP-koncernen som har produktion i både Sverige och Finland samt distribution och säljorganisation i Europa.

Hos oss kan man jobba med alltifrån svetsning, kvalitetsarbete, automation och digitalisering till produktionsplanering, försäljning, logistik, HR, kommunikation m.m.

Man har också goda möjligheter till karriär och utveckling inom företaget då vi är alltid strävar efter att vår personal ska få möjlighet att växa och utvecklas.

Våra kärnvärden är viktiga och säkerhet, kvalitet, hållbarhet står därför högt på agendan. En hållbar livsstil, hållbart arbete och hållbar miljö är viktiga områden för oss. Men vi har även fokus på innovation, lyhördhet och tillförlitlighet. Vi inspireras av varandra och strävar efter kontinuerlig utveckling.

För att lära dig mer om hur det är att jobba på OSTP och i vår internationella organisation så kan du gå in på ostp.biz/career eller följa oss på instagram och Linkedin.