OSTP Sweden AB

EN ARBETSGIVARE MED HÅLLBARHET I FOKUS
OSTP – EN LEDANDE TILLVERKARE AV RÖR OCH RÖRDELAR

På OSTP finns många olika yrken och vägarna till våra tjänster kan se olika ut. Det finns flera utbildningar som kan passa och vi utbildar även hos oss. Nyligen har vi etablerat en digital lärplattform, OSTP Academy, då vi tror på kontinuerlig, tillgänglig utveckling av både människor och av processer.

OSTP i Örnsköldsvik tillverkar rördelar i rostfritt stål och tillsammans med ÖMV så ingår vi i OSTP-koncernen som har tillverkning i både Sverige och Finland samt distribution och säljorganisation i Europa.

Hos oss kan man jobba med alltifrån svetsning, kvalitet, automation och digitalisering till produktionsplanering, försäljning logistik m.m. Man har också goda möjligheter till karriär och utveckling inom företaget då vi är alltid strävar efter att vår personal ska få möjlighet att växa och utvecklas.

Våra kärnvärden är viktiga och säkerhet, kvalitet och hållbarhet står därför högt på agendan. En hållbar livsstil, hållbart arbete och hållbar miljö är viktiga områden för oss. Men vi har även fokus på innovation, lyhördhet och tillförlitlighet. Vi inspireras av varandra och strävar efter kontinuerlig förbättring.

För att lära dig mer om hur det är att jobba på OSTP och i vår internationella organisation så kan du läsa på vår webbsida ostp.biz/ostp-career/meet-our-people eller följa oss på instagram och Linkedin.