Billerud Frövi bruk

Tänk om förpackningar kan göra skillnad?

Vad är egentligen en bra förpackning? Och hur kan den bidra till ett bättre samhälle? På Billerud inspireras vi av den här sortens frågor varje dag. Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Som en ledande leverantör av förnybara material och smarta förpackningslösningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla typer av förpackningar för att främja en hållbar framtid.

Vi tror att förpackningar kan förbättras på många olika sätt - från att skydda och öka varors hållbarhet till att skapa roliga, interaktiva konsumentupplevelser och genom att förpackningar lättare kan återvinnas. För dessa ändamål har papper en stor fördel. Inte bara för att det är ett material som ligger oss varmt om hjärtat, utan främst för att dess egenskaper möjliggör bättre lösningar.

På Frövi bruk producerar vi pappersmassa och kartong. Kartongen är råvara till förpackningar för mat, dryck, presentartiklar, parfym och elektronik. Miljontals människor världen över använder dagligen våra förpackningar. Vi brinner inte bara för smarta och miljövänliga förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Det är tack vare dem vi är ett världsledande företag inom vår bransch.

Vi söker hela tiden fler människor med ny kunskap, vilja och idéer som kan bli en del i vårt arbete för en mer hållbar framtid. Flera gymnasieprogram ger rätt grund för fortsatta studier och i framtiden jobb hos oss inom en stor mängd olika yrken. På Billerud jobbar bland annat processoperatörer, mekaniker, elektriker, ingenjörer, inköpare, ekonomer, personer inom logistik och IT samt tekniker och chefer.

Varje år erbjuder vi praktik och anställer ett stort antal sommarjobbare på vår produktionsanläggning. Tänk om du är en av våra framtida medarbetare? Att praktisera eller sommarjobba hos oss är ett bra sätt att få inblick i arbetslivet och prova på vår bransch. Sök gärna! Vårt grundkrav är att du ska ha fyllt 18 år och ha godkända gymnasiebetyg.