BAE Systems Hägglunds AB

Vår målsättning är att vara bäst

BAE Systems Hägglunds är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska fordon till civila och militära kunder över hela världen.

Kul på jobbet
Hos oss får du jobba i en högteknologisk bransch som är en del av det svenska totalförsvaret. Vi jobbar i projekt där lagarbete och delat ansvar är viktigt. Du får vara med när produkten blir till från idé tills den rullar ut till kund. Det innebär att du har koll på hela verksamheten, samtidigt som du utvecklas som individ. Ingen dag är den andra lik.

Framtidens teknik
Här kan du vara med och utveckla eller producera morgondagens bandvagnar, stridsfordon eller vår civila satsning inom elhybrid-system. Vår målsättning är att vara bäst – genom att vara pålitliga, innovativa och djärva.

Globalt företag
Det som driver vår verksamhet, driver också dig och din utveckling framåt. Som medarbetare hos oss har du stora möjligheter till vidareutbildning och avancemang på alla nivåer inom BAE Systems, en koncern med över 93 000 anställda i 40 länder.

Mycket mer än teknik
Hos oss kan du arbeta inom många olika områden. Det kan vara inom inköp, försäljning, marknadsföring, ekonomi- och personalfrågor, men vi behöver också kompetenta servicetekniker och duktiga reservdelsförsäljare. Tänk på oss när du planerar din framtid.