Bravida

Vi skapar stora, hållbara resultat - tillsammans.

Olika kunskaper – större möjligheter
På Bravida välkomnar vi dig som är eller vill bli yrkesproffs inom områdena automation, el, energi, vatten och sanitet, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift eller kraft. Nordens främsta montörer och servicetekniker behöver även en proffsig organisation bakom sig och därför finns det också en mängd olika möjligheter för dig som vill bli ingenjör, specialist eller ledare.

Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, alltifrån arbeten i bostäder, simhallar och skolor till stora projekt som serverhallar, sjukhus och infrastruktur.

Här är du en i gänget
På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt. Stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget.

Hållbarhet där livet pågår – Bra fastigheter gör skillnad.
Bravida finns till för att göra fastigheter bättre och minska deras klimatavtryck. Med helhetslösningar för service och installation hjälper vi våra kunder att skapa välfungerande fastigheter där människor trivs och kan leva hållbart.