Ragn-Sells

ETT KLIMATSMART KARRIÄRVAL

Ragn-Sells erbjuder en trygg arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi finns över hela landet och har kunder inom de flesta branscher. De ka n vara alltifrån mindre byggföretag till större industriföretag. Verksamheten arbetar med att samla in, behandla, avgifta och sälja vidare återvunna råvaror, samt att utveckla nya tekniker och samarbeten för bättre och smartare återvinning.

ALLA ROLLER BIDRAR TILL EN GRÖNARE FRAMTID
Alla medarbetare på Ragn-Sells gör en viktig insats för samhället och miljön varje dag, oavsett roll. Vår bransch har goda framtidsutsikter med tanke på att återvinning, istället för utvinning av jordens resurser, är avgörande i klimatfrågan för både Sverige och världen. Ragn-Sells rekryterar löpande inom många olika yrkesområden men ser ett växande behov inom följande tre yrkeskategorier.

CHAUFFÖRER
Som en av våra chaufförer är du en av de som har mest kontakt med våra kunder. Du är därför viktig i det dagliga arbetet med att vårda kundrelationen och serviceupplevelsen. Vi värdesätter kollegor som tar eget ansvar, är självgående och drivna. För att söka jobb som chaufför behöver du ett körkort med C-behörighet, gärna truckkort samt giltigt yrkeskompetensbevis (s.k. YKB).

KEMISTER (ÄMNESEXPERTER)
Kemister och ämnesexperter är avgörande för Ragn-Sells arbete med att ge stöd till våra kunder och få bort miljögifter från samhället. Vi välkomnar dig med stort intresse för miljöfrågor, förmåga att arbeta strukturerat, systematiskt, och med god problemlösningsförmåga. Du behöver gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning på kemi och goda allmänkunskaper inom kunskapsområdet.

KUNDSERVICEMEDARBETARE
I din roll som kundservicemedarbetare får du arbeta i ett team med fler engagerade medarbetare. Målet är att utveckla och erbjuda god service mot både kollegor och kunder. Samarbetsförmåga och teamarbete värderas högt och att kunna anpassa sig snabbt till nya förutsättningar. Du behöver gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av annat serviceyrke eller sälj samt goda IT kunskaper.