Falkenbergs kommun

Vilket av våra 300 jobb passar dig?

Vet du vad du vill jobba med när du blir stor? Kanske har du redan en dröm och vet hur du ska uppnå den. För dig som inte vet kan vi berätta att vi har många spännande och viktiga jobb i Falkenbergs kommun.

Du kan till exempel jobba som undersköterska som innebär ett viktigt arbete med äldre, du kan jobba som lärare och utbilda barn och ungdomar, du kan jobba som kock och laga spännande rätter till unga och gamla. Fler jobb som vi har är till exempel kommunikatör där du bland annat jobbar med att skriva texter om vad vi gör i Falkenbergs kommun, du kan jobba som planarkitekt där gör du planritningar för hus och lägenheter.

Till flera av vår jobb behöver du utbilda dig och till de flesta jobben behöver du en universitetsutbildning. Prata med din studievägledare så kan hon/han hjälpa dig med detta. I Falkenbergs kommun tycker vi att det är viktigt att alla gör sitt bästa på jobbet, att alla mår bra och tycker att det är roligt att gå till jobbet. Hos oss kan du utvecklas inom ditt jobb eller söka dig vidare till något annat jobb.

Verkar det spännande att jobba hos oss?
Läs mer om Falkenbergs kommun på www.falkenberg.se och gå in och titta på våra lediga jobb. Välkommen att söka jobb hos oss när du har pluggat färdigt.