Stockholms stad

Visste du att Stockholms stad är en av landets största arbetsgivare?

Här jobbar över 40 000 medarbetare. Vi är lärare, förskollärare, ingenjörer, undersköterskor, sjuksköterskor, ekonomer, socionomer och mycket annat. Vårt arbete bidrar till en mång-sidig och hållbar stad för snart en miljon stockholmare. Stockholm utvecklas och vi behöver anställa cirka 6 000 nya med-arbetare varje år.

Vår storlek gör att det finns många möjligheter för dig inom Stockholms stad. Medarbetare som arbetat länge i staden har utvecklats genom traditionella karriärvägar, men många har också fördjupat sin kompetens genom att arbeta inom olika verksamheter i staden. Det bidrar till att våra medarbetare trivs och engagerar sig i utvecklingen av stadens verksamheter.

Som medarbetare i Stockholms stad får du ett meningsfullt arbete, bra utvecklingsmöjligheter samt engagerande och inspirerande arbetsuppgifter som bidrar med nytta för stockholmarna. Du får också många förmåner såsom tjänstepension, friskvårdsbidrag, rabatt på flera gym och generösa villkor för föräldraledighet med mera.

Läs mer om hur det är att arbeta i Stockholms stad på webbplatsen jobba.stockholm.

Välkommen att utvecklas i framtidens Stockholm där dina insatser verkligen gör skillnad.