Valdemarsviks kommun

Framtiden finns i Valdemarsvik!

Utmed östersjökusten i fjärde storstadsregionen Östergötland ligger Valdemarsvik, en skärgårdskommun med närhet till såväl storstadspuls som sköna naturupplevelser. Utmärkande för Valdemarsvik är andelen företagare som ligger långt över riksgenomsnittet, liksom andelen unga företagare. Det säger en hel del om entreprenörsandan, möjligheterna och innovationskraften i kommunen. Förutom arbetstillfällen i det privata näringslivet finns även utmaningar inom Valdemarsviks kommun, en arbetsplats som präglas av samarbete och korta beslutsvägar.

Under de närmsta åren inleds en spännande generationsväxling där vi kommer att behöva ny kompetens och drivkraft inför framtiden. Några av våra största utvecklingsområden är skola och omsorg, där Valdemarsviks kommun satsar stort. Vi ser att vi inom en snar framtid kommer att nyanställa
såväl förskollärare och lärare som kuratorer, undersköterskor, sjuksköterskor och socionomer. Vi söker även efter medarbetare inom IT, kommunikation och verksamhetsledning.

Så håll utkik efter våra jobbannonser på www.valdemarsvik.se och följ oss på Facebook. Framtiden finns i Valdemarsvik!