Borgholms kommun

Vill du göra skillnad?

En ö med något för alla
Borgholms kommun på Öland - ett ställe i världen som har det mesta! Här finns närheten till hav och natur, ett rikt kulturutbud och den samhällsservice du behöver. Våren kommer tidigt och sedan har vi de intensiva sommarmånaderna. Därefter kan du njuta av lugnet som gör en avstressande vardag möjlig, när den härliga hösten och ofta milda vintern kommer.

Vill du jobba hos oss?
Om du vill jobba i kommunal verksamhet finns det många viktiga och utvecklande arbetsuppgifter. Vi arbetar på uppdrag av och för våra invånare - alla har kontakt med kommunen under sina liv. I mötet med Borgholms kommun ska alla bli väl bemötta och känna sig respekterade.

Välkomnande, utvecklande, tillsammans Borgholms kommun arbetar fokuserat med ledarskapsfrågor, erbjuder kompetensutveckling och en stimulerande arbetsmiljö. Hos oss får du friskvårdsbidrag, en aktiv personalklubb och mycket mera!

Sommarens soligaste jobb?
Du kan kombinera jobb inom vård och omsorg med sol och bad! Till Öland kommer det över två miljoner besökare varje år och en sommar på Öland erbjuder en mängd upplevelser! Vi erbjuder vikariat med goda möjligheter till förlängning.

Vill du bli en av oss?
Ansök på www.borgholm.se/jobba-hos-oss
Anmäl ditt intresse redan nu, vi rekryterar löpande!