Västerås stad

Vi är Västmanlands största arbetsgivare

Vi som jobbar inom Västerås stad får en hel stad att fungera. Du hittar våra verksamheter och medarbetare överallt i Västerås. Som barnens trygga mitt- punkt i förskolan, ingenjören som planerar byggprojekt, sjuksköterskan som räddar liv. Hur vill du vara med och bidra i framtiden? Kanske som något helt annat. Det är okej. Vi har omkring hundra olika yrken och säkert en plats för dig. Oavsett om du vill börja jobba direkt efter gymnasiet eller plugga vidare.

EN SCHYSST ARBETSGIVARE

Du som börjar jobba i Västerås stad får 11 000 kollegor! Vi har alla olika bakgrund, kunskaper och drömmar. Våra olikheter är vår styrka! Vi arbetar enligt värdegrunden: Alltid bästa möjliga möte. Det handlar precis som det låter om att möta alla på ett bra sätt med respekt och omtanke.

VÅRA TIPS

  • Plugga något du tycker är roligt!
  • Fundera på arbetsmarknadens behov.
  • Håll extra utkik inom skolan och vården, där har vi särskilt stora behov. Likaså inom socialtjänsten där vi behöver många socialsekreterare. I takt med att staden växer söker vi också dig som vill jobba med stadsbyggnad, till exempel planarkitekt eller ingenjör.