Boxholms kommun

Boxholm – ligger bra till!
Mycket av det som är viktigt i vardagen ligger bra till för invånarna i Boxholm. Vad sägs om ett par minuters gångavstånd från centrum till butiker, skolor, förskolor, simhall och pendeltågsstation? Med pendel­tåget når man storstadsutbudet i Linköping på endast 30 minuter. Resan till Mjölby och Tranås tar 10 min. Med bil är det bara 15 km till E:4:an på en välutbyggd 90-väg. Naturen är underbar och det är nära till sjön Sommen, en av Sveriges större klarvattensjöar. Sjön har över 300 öar i vacker skärgårdsmiljö. Boxholm ingår i Fjärde Storstadsregionen och har nära till större städer, hamn, flygplatser och universitet. Allt detta i kombination med låga boendekostnader. Boxholm ligger bra till!

Boxholm behöver dig
Många medarbetare kommer inom 5-10 år att gå i pension och det är viktigt att vi kan rekrytera nya krafter som kan vara med att utveckla vår kommun. Boxholms kommun är en stor arbetsplats med ca 400 anställda och det finns goda utvecklingsmöjligheter genom hela yrkeslivet. Vi är mycket angelägna om en hög trivsel bland våra medarbetare och vi satsar stora resurser på friskvård. I den mindre kommunen är beslutsvägarna korta och möjligheten till påverkan stor.

Vår organisation genomgår ett ständigt förbättringsarbete och målsättningarna är höga.

Vill du anta utmaningen?
Vi behöver inom en snar framtid nya medarbetare inom de flesta kommunala verksamhetsområdena, exvis. omsorgen och skolan. Då vi ställer höga krav är det viktigt att du har en utbildning som passar för yrket. Det som också är oerhört viktigt är att du gillar att jobba med människor och gärna­ vill ge utmärkt service till våra kunder­, dvs 5 300 kommuninvånare.