Härnösands kommun

Vill du ha ett tryggt och betydelsefullt jobb där du gör skillnad? På riktigt alltså.

Att jobba på Härnösands kommun innebär att du är med och utvecklar Härnösand och skapar trygghet för alla som bor, lever och arbetar här. Vi är cirka
2 000 medarbetare som tillsammans ansvarar för bland annat stadsmiljön, vård, skola, fritid och omsorg, det som brukar kallas för välfärd.

Vi kan erbjuda dig en mängd spännande yrken med goda framtidsutsikter. Vi är Härnösands största arbetsgivare och här jobbar inte mindre än 350 olika yrkeskategorier. Till exempel lärare, kockar, enhetschefer, fastighetsskötare, samhällsplanerare, kommunikatörer, undersköterskor, arkitekter, fritidsledare, förskollärare, utvecklare och projektledare. Allt det här betyder att du har möjlighet att byta jobb, ja till och med yrke, utan att behöva byta arbetsgivare.

Det är i Härnösand det händer
Det händer mycket i och omkring Härnösand just nu. Nya företag kommer hit, den gröna energiomställningen tar fart och stora investeringar görs. Att Härnösand växer betyder också att vi behöver bli fler som arbetar inom välfärden. Därför behöver vi dig, och många många fler, som tillsammans kan bygga ett hållbart samhälle både för oss som lever nu men även för kommande generationer.

Tillsammans för ett starkt och hållbart Härnösand
Kom och jobba med oss på Härnösands kommun och var med och skapa ett hållbart samhälle med plats för alla. Ett Härnösand där vi känner gemenskap, trygghet och framtidstro. Läs mer på harnosand.se