Halmstads kommun

Vi har ditt framtida jobb!

Kommunen gör en massa saker som du kanske inte känner till? Vi tar hand om människor, staden och naturen. Vi ser till så att gamla människor har det bra, vi ger barn, ungdomar och vuxna utbildning, och ser till att du får fiber hem.

För att klara av att göra allt det som kommunen ska göra i samhället, så behöver vi dig. Vi behöver fler kollegor eftersom Halmstad växer och många flyttar hit. Tänk så roligt om du utbildar dig och blir en kollega till oss!

Till vissa av våra yrken behöver du ha gymnasieutbildning som till exempel kock, undersköterska, barnskötare, fastighetsskötare och yrken inom parkförvaltning med flera.

Till andra yrken behöver du ha en högskoleutbildning som till exempel lärare, ingenjör, landskapsarkitekt och sjuksköterska med flera.

3 anledningar till varför du ska arbeta i Halmstads kommun:
- Du bidrar och gör skillnad
- Du är delaktig i verksamhetens utveckling
- Du har utvecklingsmöjligheter

När du jobbar hos oss får du, förutom trevliga kollegor och kul på jobbet, en trygg arbetsgivare som satsar på dig. Kommunen är en stor arbetsgivare, så det finns också många spännande vägar att göra karriär. I Halmstads kommun finns över 70 spännande yrken och 9000 kollegor som alla bidrar till att skapa, bygga, påverka och bidra till framtidens Halmstad – ditt Halmstad!