Åre kommun

Det finns plats för dig också

Åre är en av Sveriges mest kända turistorter, men Åre kommun är så mycket mer. Vi på Åre kommun skapar förutsättningar för att alla som bor eller vistas här kan förverkliga sina drömmar. Tillsammans tar vi hela tiden nya steg mot en hållbar framtid. Dynamik, service och bemötande är en given del i vår vardag. I vår storslagna fjällmiljö samsas förväntansfulla skidåkare med jordnära livskonstnärer. Det finns plats för dig också.

Åre kommuns mål är att vara en attraktiv arbetsgivare med anställda som är stolta över att arbeta i kommunen. Du kommer att ha goda möjligheter, utifrån utbildningsväg, att välja mellan många intressanta yrken med varierande och utmanande arbetsuppgifter inom vår kommun.

Testa våra yrken
Är du nyfiken på att testa våra olika yrken och hur det är att jobba för oss? Sök något av våra feriejobb, det kan vara vägen in. För att få söka ett feriejobb ska du gå ut 9:an, 1:an eller 2:an (gymnasiet). Många jobbar också hos oss som timanställda under tiden de pluggar på universitet och högskola.