Trelleborgs kommun

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb?

Som anställd i Trelleborgs kommun är du utvald för att skapa en bättre vardag för dina medmänniskor i livets olika skeden. När du jobbar hos oss är du delaktig och kan påverka vilka beslut som fattas. Vad du än jobbar med så är du en nyckelperson med möjlighet att utvecklas. Du är viktig för att vårt samhälle ska fungera.

Som anställd i Trelleborgs kommun är du dessutom vår viktigaste tillgång för att förverkliga kommunens vision, mål och uppdrag. Samhället och vår organisation är i ständig förändring, därför behöver vi ledare och medarbetare som vill bidra till verksamhetens och den egna utvecklingen.

Vår verksamhet vilar på en tydlig värdegrund: Öppenhet, Respekt och Ansvar, vilket avspeglar sig i våra mål och i hur vi bemöter varandra.

Våra arbetsplatser präglas av hög trivsel och ett öppet arbetsklimat vilket kännetecknas av ömsesidig respekt för varandra.

Trelleborg är Sveriges sydligaste kommun. Här möter Söderslätts kulturlandskap havet och kontinenten. Här finns öppna fält, milslånga stränder, rik natur och många olika möjligheter till rekreation och upplevelser – bredvid arbetet. I Trelleborg är det nära till allt. Det är lätt att ta sig med buss och tåg inom kommunen, till våra grannkommuner och till regionens större städer.

Välkommen till oss i Trelleborg!

Vill du bli en av oss och göra skillnad?
Inom de närmaste åren kommer vi att ha ett stort rekryteringsbehov inom yrken som:

  • Lärare
  • Förskollärare
  • Sjuksköterskor
  • Chefer
  • Tekniker/Ingenjörer