Eskilstuna kommun

Möt framtiden hos oss

Vill du vara med och leda vägen till ett mer hållbart samhälle tillsammans med andra? Vill du jobba i en organisation där det finns driv och framåtanda? Lockar en modern organisation med möjligheter till utveckling? Då är du kanske en av våra framtida medarbetare! Hos oss kan du göra skillnad och skapa värde för dem som lever och verkar i Eskilstuna, dygnet runt – året om.

Vi är Sörmlands största arbetsgivare i en organisation som rymmer nästan alla yrkeskategorier som du kan tänka dig. Hos oss finns många möjligheter att utvecklas och variera dina arbetsuppgifter.

Modigt medarbetarskap
Vi jobbar målmedvetet med att skapa ett gemensamt förhållningssätt som bland annat innebär att vi tar ansvar för hur vi är mot varandra och utvecklingen av vår verksamhet. Att alla erbjuds samma utbildning i något som vi kallar ”modigt medarbetarskap” gör att vi får en gemensam grund att stå på och bidrar till att bygga en gemensam arbetsplatskultur.

Attraktiv arbetsgivare
Hösten 2020 fick vi ett kvitto på att studenter samt unga i arbetslivet ser oss som en attraktiv arbetsgivare när organisationen Universum utsåg oss till Årets kommun inom employer branding (arbetsgivarvarumärkesarbete).

Välkomnar olikheter
Vi har under många år drivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete. Vi välkomnar olikheter och värnar om allas lika värde, ett exempel på det är att vår rekryteringsenhet har blivit HBTQcertifierad av RFSL.

Många möjligheter
Hos oss kan du få en inblick i arbetslivet genom feriepraktik redan när du är mellan 16 och 18 år. Efter det finns möjlighet till praktik, examensarbete, sommarjobb och timanställningar. Praktik eller ett tillfälligt jobb kan vara en första väg in till oss som arbetsgivare. När du väl har börjat jobba här finns det många karriärmöjligheter, tack vare att vi är en stor organisation med många olika typer av verksamheter. Du kan läsa mer om Eskilstuna kommun som arbetsgivare och hitta lediga jobb på: https://jobb.eskilstuna.se

Gör skillnad
Hos oss har du möjlighet att vara med och utveckla Eskilstuna. Välkommen att göra skillnad!