Heby kommun

SÖK JOBB HOS OSS

Hos oss i Heby kommun får du chans att vara kreativ i en arbetsmiljö med stor delaktighet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med stor bredd av meningsfulla jobb som gör skillnad. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi tror på ett utvecklande ledarskap och medarbetarskap.

Vi är en växande kommun med stort framtidsfokus där ledordet är hållbarhet. Därför är alla våra medarbetare viktiga och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda våra invånare en service med hög kvalitet.

Heby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med cirka 960 medarbetare och en mängd olika kompetensområden att arbeta inom, exempelvis skola, vård och omsorg, administration, kommunikation, vatten och avlopp, it och stadsplanering.

Hos oss är hälsa och friskvård viktigt och därför får alla medarbetare friskvårdsbidrag som uppmuntrar till eget välmående och träning. Vi påverkar människors liv, ger service till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag.

Tillsammans skapar vi möjligheterna. Välkommen du också!