Heby kommun

SÖK JOBB HOS OSS

Hos oss på Heby kommun får du chans att vara en kreativ medarbetare i en arbetsmiljö med arbetsglädje. Vi erbjuder dig utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla jobb som gör skillnad. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi tror på ett utvecklande ledarskap och medarbetarskap. Vi har ett av landets högsta HME (HållbartMedarbetarEngagemang).

Vi är en växande kommun med stort framtidsfokus där ledordet är hållbarhet. Därför är alla våra medarbetare viktiga och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda våra kommuninvånare en service med hög kvalitet.
Heby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen och har idag 950 medarbetare och en mängd olika Kompetensområden att arbeta inom – exempelvis skola, vård och omsorg, administration, IT, kommunikation, VA och avlopp och stadsplanering.

Hos oss är hälsa och friskvård viktigt och därför får alla medarbetare friskvårdskuponger som uppmuntrar till eget välmående och träning.
Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Välkommen du också!