Vindelns kommun

Vindeln ska vara hemma – för alla som bor och verkar i kommunen. Här går livet ihop. Här finns plats för vardag och fest, arbete och ledighet och för familj och vänner. Här finns rum för utveckling och etablering. Här finns också plats för själen, för storheten och för äventyret – precis utanför dörren väntar det. Vi som bor här är alldeles vanliga människor, kanske bara lite stoltare och lite modigare än folk är mest.

I Vindeln finns en uttalad ambition att göra saker tillsammans. Det märks inte minst i vår vision ”Många byar små blir en levande bygd - Tillsammans är vi Vindeln”. Tillsammans gör vi skillnad och skapar värde för många. Tillsammans utvecklar vi både verksamheter och människor.

Balans i livet
Vi vet att livet består av mer än jobbet. Våra flexibla arbetsvillkor underlättar för dig i vardagen och skapar utrymme för dina egna önskemål. I flera av våra yrken finns det möjlighet att jobba delvis på distans, på tåget, bussen eller där du befinner dig. Vi litar på att du vill göra ett bra jobb.

Vi värnar om din hälsa
Vi vill att du ska ha ett hållbart arbetsliv och få möjlighet till en sund livsstil. Vi erbjuder bland annat subventionerat medlemskap på Avanti gym i Vindeln, ett fritt inträde per vecka på Vindelns Simhall, friskvårdsbidrag på 1000 kr per år och möjlighet att komma överens med din chef om att nyttja friskvårdstid.

Vi vill fokusera på det friska och göra mer av det som människor mår bra av. När människorna mår bra mår också organisationen bra och kan utvecklas.

En stark gemenskap
Om du skulle fråga våra medarbetare vad som är det bästa med jobbet kan vi (nästan) garantera att svaret blir arbetskamraterna. Här är du aldrig ensam med ett problem. Vi gör det tillsammans, för det blir bättre så, både för individen och för verksamheten.

Möjlighet att växa
Hos oss får du förtroende att prova och det är okej om det blir fel ibland. Här finns en plats för dig att växa. Jobben hos oss är många gånger varierande, så som det ofta är i en liten kommun.

Som anställd hos oss får du framför allt vara med och skapa värde för andra. Här gör du skillnad, på riktigt. Som en av våra medarbetare sa, så är du ju med och förändrar världen, genom att göra den här platsen lite bättre.